Primarul Comunei Stoilesti

Va ureaza bine a-ti venit pe site-ul primariei.
×
Acasa
Despre Noi
Informatii
Consiliul Local
Transparenta
Contact
×

Ultimile Stiri

Proiectele de hotarare pot fi propuse de consilieri sau de primar. In exercitarea atributiilor ce ii revin Consiliul Local adopta hotarari, cu votul majoritatii membrilor prezenti.

Despre

Tehnologii moderne.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetuer adipiscing elit. Proin dictum elementum velit.


Pentru cel mai inalt nivel.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetuer adipiscing elit. Proin dictum elementum velit.Pentru a vă oferi o excelentă experienţă de navigare, websiteul foloseste cookie. Utilizarea în continuare presupune ca avem acceptul Dumneavoastră. Primăria comunei Stoileşti, colectează, procesează şi transferă date cu caracter personal, în format letric şi în format electronic cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016. Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.  

Unitate, Progres,
Soliditate.

TEHNOLOGII MODERNE PENTRU CEL MAI INALT NIVEL


Pentru a vă oferi o excelentă experienţă de navigare, websiteul foloseste cookie. Utilizarea în continuare presupune ca avem acceptul Dumneavoastră. Primăria comunei Stoileşti, colectează, procesează şi transferă date cu caracter personal, în format letric şi în format electronic cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016. Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Informaţii Primăria Comunei StoileŞti

BUGET

Procesul bugetar reprezintă ansamblul acţiunilor şi măsurilor intreprinse de autoritatea statală competentă cu privire la etapele consecutive ale procedurii bugetare: elaborarea proiectului de buget, aprobarea acestuia, executarea sa, încheierea, controlul şi aprobarea execuţiei bugetare.

Citeste mai mult

HOTĂRÂRI

Proiectele de hotărâre pot fi propuse de consilieri sau de primar, în exercitarea atribuţiilor ce îi revin Consiliul Local adoptă hotărâri, cu votul majorităţii membrilor prezenţi. Redactarea proiectelor se face de cei care le propun, cu sprijinul secretarului şi al serviciilor din cadrul aparatului de specialitate.

Citeste mai mult

SITUAŢII FINANCIARE

Darea de seamă este documentul care cuprinde expunerea şi analiza activităţii unei unităţi, într-o anumită etapă. Darea de seamă este prezentată de conducere în faţa colectivului de salariaţi sau consiliul local, în şedinţă de analiză a muncii, şedinţă care are loc trimestrial. Se întocmeste pe baza rapoartelor de activitate.

Citeste mai mult

   
User On-Line:       Accesari: 58894      Dupa ip: 12816      Ultima acesare : 2023-11-28 17:54:08  

20 Noiembrie
Postat de: stoilesti
Hits: 8

Anunț publicitar

Pentru achiziția publică de lucrări de construcții cu titlu proiect - cresterea eficienței energetice a Școlii Urși, Corp 2.

Citeste mai mult

05 Octombrie
Postat de: stoilesti
Hits: 40

Anunţ

De participare la licitaţie pentru ÎNCHIRIERE teren (domeniul PUBLIC)

Citeste mai mult

11 Iulie
Postat de: stoilesti
Hits: 62

ANUNȚ PUBLIC DE SELECȚIE OFERTE

Pentru achiziţia contractului având ca obiect elaborare proiect tehnic, asistenţă tehnică din partea proiectantului, execuţie lucrări și dotări, pentru obiectivul de investiţii „ Construire teren sintetic multifunctional, comuna Stoilești, judeţul Valcea”

Citeste mai mult

23 Martie
Postat de: stoilesti
Hits: 85

ANUNȚ PUBLIC DE SELECȚIE OFERTE

Pentru EXECUȚIA LUCRĂRILOR în cadrul investiției Modernizare rețea de iluminat public în Comuna Stoilești, Județul Vâlcea.

Citeste mai mult

08 Februarie
Postat de: stoilesti
Hits: 82

PRODUCĂTORII ȘI COMERCIANȚII DE BĂUTURI

Trebuie să se înregistreze în baza de date a Sistemului de Garanție-Returnare (SGR) până pe 28 februarie 2023.
Înregistrarea este obligatorie și se face pe site-ul administratorului SGR, www.returosgr.ro

Citeste mai mult

    © 2017 Primăria Comunei Stoilesti